Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Jepet al armi nga Agjencia Kombëtare e Mbro jtjes Ci vile: Do ketë stuhi të madhe në Shqipëri, ju lutem merrni masat

Agjencia Kombëtare e Mbro jtjes Ci vile u ka dërguar shkresë zyrtare 5 prefekturave në vend dhe i para lajmëron për motin e keq.

Stuhia Kiara nesër prek Shqipërinë/ Ja çfarë parashikojnë meteorologët | BoldNews.al

Agjencia në shkresën zyrtare njofton prefekturën e Shkodrës, Lezhës, Fierit, Gjirokastrës dhe Vlorës që të marrin masa të menjëhershme paran daluese dhe të vënë në gatishmëri sturkturat opera cionale. Sipas tyre, veriperëndim dhe në jug të vendit priten reshje të mëdha dhe stuhi.

“AKMC, agjencia në varësi të Ministrisë së Mbrojtjes, shkresë prefekturave Shkodër, Lezhë, Fier, Vlorë, Gjirokastër. Sipas IGJEUM, në veri perendim dhe jug të vendit priten stuhi dhe reshje të mëdha shiu. Zonat që rr ezikojnë të preken më shumë Shkodra, Dibra, Malësia e Madhe, Kruja. Reshjet e shiut dhe stuhitë mund të bëhen shkak për p ërmbytje në disa prefektura në dy ditët në vijim.

Parashikimi, stuhi të mëdha priten në të gjithë Greqinë, Turqinë e Shqipërinë - Gazeta Express