Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Jep shpirt artisti i njohur shkodran, vjen rrëfimi prekës: Një lajm i trishtueshëm për artin dhe Shkodrën

Artisti i njohur shkodran Berhan Nehani është nd arë nga j eta ditën e sotme në moshën 76-vjeçare.

Lajmin e trishtë e ka bërë me dije kryetarja në detyrë e Bashkisë së Shkodrës Voltana Ademi, nëpërmjet një postimi në Facebook.

“N darja nga j eta e zotni Berhan Nehanit, është një lajm i tris htue shëm për artin dhe Shkodrën tonë. Ndër themeluesit e grupit “Karajfilat që ka Shkodra” por edhe nismëtar i rimëkëmbjes së tij para 5 viteve, zemra e artistit pu shoi ditën e sotme, në moshën 76- vjeçare,” shkruan Ademi.