Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Jep lajmin e keq Edi Rama për gjithë shqiptarët: Duhet të presim edhe 3 ose 4 vite

Kryeministri Edi Rama thotë se procesi i negociatave për anëtarësim në Bashkimin Europian mund të zgjasë edhe 3 apo 4 vite.

Albanian Prime Minister Edi Rama Called Out by Reporters Without Borders  for Latest Attack on Journalists - Exit - Explaining Albania

Kryeministri Rama tha se shumë shtete si Finlanda, Italia apo Austria nuk kanë asnjë problem me vendin tonë, por se ka shtete si Holanda, që për arsye të brendshme si në rastin aktual zgjedhjet, bllokojnë procesin.

“Franca sot s’është pengesë, nuk ka vënë asnjë kusht. Janë situata që nuk lidhen me çfarë kemi bërë ne”, tha Rama.

“Këtë gjë do ta shohim me të gjithë gjatë rrugës se ky proces nuk do të zgjasë 3-4 vite, por më tepër.

Me këtë Evropë që kemi nuk e di se sa mund të zgjasë. Finlanda s’ka probleme me Shqipërinë, Italia jo. Pse Austria nuk ka probleme me ne? Për hapjen e negociatave u hapën këtë vit, pra nën qeverisjen tonë”, deklaroi Rama në “Ora News”.

Rama Takes his War on Media to Albanians' Phones | Balkan Insight