Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Jep alarmin, Aida Shtino: Se ju ka ngelur mendja te Ukraina e dini çfarë po bëhet në värrezat e Durrësit

Teksa në çdo cep të botës po flitet për lu ftën, edhe në mediat shqiptare nuk mungojnë detaje dhe zhvillimet e fundit.

Por gazetarja Aida Shtino ka bërë një reagim e ala rmuar në profilin e saj në Facebook. Ajo shprehet se duhet të kemi më shumë vëmendjen në vendin tonë duke treguar se të rinjtë po kryejnë rituale sa tanike të rr ezi kshëm për jetën në var rezat e Durrësit.

Statusi i plotë:

Se ju ka ngelur mendja tek Ukraina dhe ajo qe ndodh aty, por doja tiu pyesja a dini gje per ri tualet sata nike qe behen ne varrezat e Durresit…???

A jeni ne dijeni se ne Shqiperi ka hyre nje rr yme shume e rrez ikshme , qe po rekruton te rinjte tane ne rituale te tilla…?

Apo cna duhet ne, si thoni larg eshte Durresi kemi me afer Ukrainen… A me qe ra fjala, sot e pate foton e rradhes se Zelenskit , kete here doli me gruan, se duhej te dinim edhe me ke eshte martuar…