Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

”Je q. me Nojën?” Margarita nga Shkodra flet pasi e liruan: Atë e kisha shoqe dhe u trondita, po jam penduar

Margerita Gjoni, 31-vjeçarja nga Shkodra e cila u ar re stua pasi ka kë rcënuar dhe rr ahur të dashurën e burrit, është liruar nga bu rgu.

Rrahu të renë për “Nojen”/ Margarita Gjoni e fiksuar me paratë, ja si publikonte tufat me euro (FOTO) - Aktualiteti

Gjky kata e Shkodrës ka dhënë mas ën ‘ar rest shtëpie’ dhe 31-vjeçarja ka lënë sot qelinë, 3 ditë pasi u vu në pra nga për dhun imin dhe kërc ënimin e shtetases B.Rr, me të cilën e kishte tradh tuar bashkëshorti.

Sot, gjatë seancës, Gjoni ka shprehur pendesë për dhu nën e ushtruar ndaj vajzës, ngjarje e cila u bë virale në rrjet pasi u publikuan edhe videot e dhu nës, pr esionit dhe ka nosjes.

“Jam penduar, u tro ndita nga tradhtia dhe prandaj e bëra atë gjë. Nuk doja ta dhunoja,”- mësohet se është shprehur Gjoni. Më pas, edhe avokati i 31-vjeçares, ka pohuar të njëjtën gjë.

Besmir Kolci është shprehur se Gjoni është penduar, teksa shtoi se të dhu nuarën e ka pasur edhe shoqe.

FOTO/ Ky është Noja, 'playboy' që futi në shèrr bjonden dhe brunen nga Shkodra - Gazeta Atdheu