Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Janë po aq të dashuruar edhe tani/ Por shikoni se si dukeshin Ardit Gjebrea me gruan e tij para shumë vitesh, për t’u pasur zili

Ai eshte moderatori me i mire Shqiptare dhe te gjithe e duan.

E nisi karrierën e tij si këngëtar, por tashmë Gjebrea është një moderator mjaft i suksesshëm si moderator. Pra, duhet thënë se ai ka qenë prezent në televizion para publikut shqiptar prej shumë vitesh dhe ata e duan te gjithe.

Vitet kanë kaluar shumë shpejt, e për rrjedhojë të gjithë ne kemi ndryshuar. Megjithatë, janë kujtimet ato që na kthejnë pas në kohë, duke na treguar një anë tjetër shumë ndryshe nga ajo që jemi sot.

Një foto e rrallë e shumë viteve më parë që tregon se si dukej në rininë e tij çifti simpatik i njohur