Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ja çfarë nuk u pa sot? Ish-gruaja e Olsi Çekiçi që i mori jetën nënës ka bërë këtë gjë: Vajzën time dua!

Ditën e sotme gjykata e Pogradecit dha masën “ar rest me bu rg” për vra sësin Olsi Çekiçi.

firdez-olsi-cekici-pogradec-1-600x360 - Hapur

Ndërkohë, në dyert e kësaj gjykate është parë edhe avokati i ish-gruas së 44-vjeçarit. Ky i fundit do të kërkojë në gjykatë që kujdestarinë e vajzës ta marrë e ëma e saj.

Sakaq, ish-bashkëshortja e Çekiçit është nisur nga Italia drejt Shqipërisë dhe pritet të fillojë procesin për të kërkuar kujdestarinë e së bijës.

Nëna nuk kërkoi urdhër mbrojtjeje/ Olsi Çekiçi nuk u denoncua ...

Çifti u div orcua disa vite më parë, pasi 44-vjeçari v uante nga pr obleme të shëndetit mendor. Për vajzën e tyre kujdesej gjyshja, 70-vjeçarja Firdes Çekiçi.

I hoqi kokën nënës, Olsi Çekiçi lemeris shqiptarët: I mora jetën ...