Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Italia gjunjëzohet nga koronavirusi/ Vetëm sot janë regjistruar 686 jetë të humbura dhe kaq shumë raste të reja

Italia raportoi 686 të vd eku r si pasojë e coronavirusit të shtunën, ndryshe prej një ditë më parë ku regjistroi 827 sosh.

Italy reports 26 new deaths from coronavirus

Sipas The Guardian, vendi regjistroi më shumë se 26 mijë të prekur brenda një dite nga virusi vd ekj eprurës.

Bazuar në të dhënat zyrtare të Universiteti të John Hopkins, numri i të infektuarve në Itali vlerësohet të jetë rritur në 1.5 milionë.