Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ishte shpirti i shpirtit tënd si munde? Gjyshi i merr jetën nipit 7-vjeçar

Një fëmijë 7-vjeçar u që llua në k okë me a rmë z jarri ndërsa ishte në shtëpinë e gjyshit të tij në zonën Conca d’Oro të Romës.

I mituri u dërgua në spital, ku u shpall vd ekja e tij për shkak të plu mbit që kishte marrë në kokë.

Nga një rindërtim shumë i hershëm, duket se gjyshi 76-vjeçar e ka që lluar nipin. Burri, sipas asaj që është mësuar, do të thoshte para hetuesve se arma u sh krep ndërsa ai po vinte në vendin e zkakonshëm, ku mbahej rregullisht.

Tragjike! Gjyshi qëllon me pistoletë në kokë nipin e tij të mitur ...