Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ishte duke punuar, jep shpirt papritmas 45-vjeçari/ Lajm i hidhur farmak për gruan dhe fëmijët

Një 45- vjeçar dha shpirt, duke punuar. Raportohet se ai është S.P, banues në Çerodovë, ndërkohë është arr est uar inxhinieri, për veprën p ena le “Sh kelje e rregullave të mbrojtjes në punë”.