Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ishte dita e tij e parë e punës po plümbi e kapi në zemër, shqiptarët me zemër të thyer për të riu që mbante nënë

Musaen Zeneli, 20 vjec, jetim i pafajshëm u ekz ekutua mbrëmë pak pas mesnate sapo kishte mbyllur ditën e parë të punës ne nje hotel ne Velipoje.

I riu ndodhej në vendin e ngjarjes në Velipojë ku u përpl asën fillimisht verbalisht dhe më pas me ar më pronarët e dy hoteleve Ferracaku dhe Gocaj për hapësirën e rërës para bizneseve të tyre për të vendosur shezlongët.

Renia vi ktime e Musaen Zenelit ne kete ngjarje ka tro nditur mbare opinionin publik ne vend. Ai jetonte vetëm me nënën, për të cilën duhej të kujdesej përditë. Ai e kishte humbur të atin para disa vitesh. Enver Zeneli u mb yt në lumin Drin, teksa ishte futur për t’u larë.

Sipas pol icise, gjate shkëmbimit te zjarrit 20-vjeçarin e kapi një pl umb në zemër duke i marrë jetën në vend.

Zeneli ishte dje ne diten e tij te pare te punes si ndihmes kuzhinier.