Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ish-deputetja e njohur flet hapur fare pasi u largua nga politika: M’u ka lehtësuar jetën!

Ish-deputetja e AAK-së dhe LVV-së, Donika Kadaj-Bujupi ka bërë një deklaratë pasi ka vendour që në zgjedhjet e fundit të mos konkurojë për pozicionin e deputetes në parlamentin e Kosovës.

Donika Kadaj-Bujupi nuk kandidon për deputete – Lajmi.net

Ajo ka thënë se ndihet e lehtësuar që po shkëputet nga politika pasi nuk ka angazhime të mëdha dhe ka më shumë kohë për veten dhe familjen.

“Prej vitit 2000 kjo është hera e parë që i jam kthyer vetes dhe jam larguar pak nga puna dhe angazhimet. Sidomos ikja nga politika ma ka lehtësuar jetën në këta gjashtë muajt e fundit. Vërtet ka qenë kohë për të refklektuar, relaksuar dhe për t’iu kthyer vetes më shumë”, deklaroi Kadaj-Bujupi në Kanal 10

Donika Kadaj – Bujupi tregon statusin e saj brenda AAK-së