Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Infektohet me koronavirus një tjetër politikan shqiptar/ Ja gjendja e tij

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka dy ditë që është shtrirë në spital.

Ai pas infektimit me COVID-19, është dashur të hosp ital izohet.

Zëvendësi i Komunës së Drenasit, Nazmi Hasi, e ka konfi rmuar.

“Tash e dy ditë kryetari Lladrovci është i shtrirë në QKUK. Gjendja shëndetësore e tij është stabile”, është shprehur Hasi shkurtimisht përmes telefonit.

5 novih slučajeva sa COVID-19 u roku od 24 sata | Radio Tirana ...