Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ilir Alimehmeti del me kërkesën e madhe: Të mos mbahen maskat më në rrugë dhe…

Ep idemio logu i njohur Ilir Alimehmeti shprehet se ka ardhur koha që maskat të mos jenë të detyrueshme në rrugë.

Zbardhet kërkesa e Ilir Alimehmetit: Të hiqet ora policore, maskat

Ai propozon he qjen e orës po licore, veçanërisht për lëvizjen e qytetarëve.

“Heqja e maskës duhet të bëhet ne ambiente të hapura dhe aty ku nuk ka grumbullime njerëzish. Në të kundërt, qytetarët duhet të tregohen të kujdesshëm për mbajtjen e distancës apo maskës”, u shpreh Alimehmeti për A2.

Ilir Alimehmeti zgjidhet në postin e rëndësishëm, epidemiologu zgjidhet anëtar i Komisionit të Shëndetësisë të Akademisë së Shkencave – Dosja AL