Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ilaçi I Mjekut Të “Çmendur” Bën Mrekullinë Në Francë, Shëron Plotesisht Mbi 90% Të Rasteve

Mbi 90% e pac ientëve te të cilët është zbatuar terapia me hidroksilklorinë në Francë janë shëruar plotësisht nga Cov d-19.

Sipas mediave lokale, ilaçi është zbatuar për shërimin e 1.061 paci entëve pas studimit të kryer nga Drejtori i Përgjithshëm i Institutit Mesdhetar të Inf ektologjisë në Marsejë, Prof.Dr. Didier Raoult.

Gjithashtu theksohet se 91,7% e pacientëve gjatë dhjetë ditëve janë shëruar plotësisht, ndërsa 0,5% e pac ientëve, të moshës nga 74 deri 95 vjeç, kanë ndërruar jetë.

Dr. Raoult më 9 prill bisedoi me presidentin e Fracës Emanuel Makron, pas së cilës me vendim të qeverisë u lejua zbatimi i shërimit të koronavi rusit me hidroksilklorinë.

Raoult është bërë i njohur në të gjithë botën si promovues i ilaçeve kundër malaries, chloroquine dhe hydroxychloroquine, të kombinuara me një antib iotik si Aztromicina, si një trajtim kundër Covi d-19.

Leave a Reply