Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Iku refugjate lüfte në Angli dhe ndau një familje/ Vajza nga Ukraina: Unë nuk vjedh burra

Pak ditë më parë në media ka qárkùlluar një lájm se një rèfùgjate ukráinase kishte shkátërruar një familje brítanike.

Lájmi hyri në veshët e të madh e të vogël sepse ishte shumë i çùditshëm dhe me pak nota hùmori në brendësi të tij dhe ju do të thòni se ç’ndòdhí?

Epo, një familje që ishte ndèrtuar nga Toni dhe Lorna vèndosën që të strèhojnë mes tyre një ukráinase të quajtur Sofi dhe tani kjo fámilje nuk ekzíston më për faj të ukráináses.

Kjo e fùndit në një prònòncim për mediat ka thënë se ajo ishte strèhuar nga një fámilje shumë e çùditshme ku gruaja kishte një mal me pròblème me veten e saj dhe me kòmùnitetit.

Ajo thotë se ka qènë shumë kòrrèkte në prèzèncën e saj në familje, por ka qènë gjithnjë nën trýsnínën e Lornës, e cila e shíhte gjithnjë me sy dýshími.

Sofia thotë se burri i Lòrnës ishte shumë i mèrz0φtur prej gruas e cila vètëm qáhej dhe ankòhej dhe ai kríjoi një afrímitet me ukráinasen pasi ndíhej më i qetë me të.

Dhe kështu hístòria mori për kot. Ukráinasja nuk e dùroi më prèsíonin e guas në shtëpi dhe pasi vèndòsë të íkë, asaj iu bashkua edhe burri, Toni, i cili thòtë qártë se nuk mùnd të jètontë më në asnjë mòment me atë grua të lájthítur.

“Unë nuk vjèdh burra. Lorna kishte shumë pròblème me të tashmen dhe jetën e saj dhe ajo bèri që burri i saj të íkë dhe të gjèjë ngròhtësi tek unë”, thotë ukráinasja.

Ajo mádje i bèn apèl shtetit anglez që të mòs e gjýkòjë për kèq dhe të mòs ndíkohet nga hístoria e saj pasi sipas Sofisë, ukráinasit janë njerëz të ndèrshëm që nuk príshín fámilje.