Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Iku për një jetë më të mirë në Itali, punëtori shqiptar jep shpirt në punë/ Makina u bë copa copa

Një shqiptar dhe një italian kanë n dërruar j etë pasditen e djeshme si pasojë e një ak sidenti përg jatë auto stradës A4 midis San Dona di Piave dhe Cessalto në Itali.

Ata janë shqiptari 34 vjeçar, Eder Shqalshi dhe kolegu italian, Erik Galluzzo, 28 vjeç. Të dy ishin banues në Talmassons në provincën e Udine, dhe po udhëtonin në bordin e një kamionçine

P ë rplasja e ishte mjaft e fortë duke rezultuar fa tale për dy të rinjtë. Ishin z jarr fikësit ata që i nxorrën nga mjeti i bërë co pa.