Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Iku nga shtëpia papritmas, shfaqet si me magji 40-vjeçari pas 5 vitesh/ S’do e besoni dot se ku ka jetuar

Një burrë mendonte se do t’ia merrnin jetën e për pasojë ai u lar gua nga banesa e tij. Ai qëndroi për 5 vjet në një kamp në një pyll.

Si të kemi një pyll për çdo shtëpi | Zeri Popullit

Ai ka ikur që në vitin 2015 dhe familja u sh qet ësua.

Por në mënyrë të pabesueshme, Ricardas, tani 40 vjeç, u gjet duke jetuar nën pemë në Ëisbech, Cambridgeshire, pasi p olicët morën informacionin se ai ishte ende gj allë.

Vranë mizorisht fqinjin në pyll për gështenjat, përfundojnë në gjykatë vëlla e motër nga Kurbini - Aktualitet

Burimi: The Sun/ Përktheu dhe Përshtati: Revista Ora