Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ia kishte ndjerë shpirti, dy ditë para se i biri t’i merrte jetën Firdesi kishte dërguar mbesën të…: E mbrojti deri në fund!

Dy ditë para ngjarjes, Firdesi, kishte dërguar mbesën që të aplikonte për të bërë pasaportën.

Ish-gruaja e Olsi Çekiçit kërkon kujdestarinë e vajzës, avokati i ...

Ajo kishte ndjerë që situata në shtëpi sa vinte e tens ionohej dhe donte që e mitura të kishte një jetë më të mirë, por nuk arriti ta çonte dot deri në fund këtë plan.

Tashmë, adoleshentja ndodhet në Shqipëri dhe ende në gjendje të rë.nduar psikologjike për shkak të tme rrit që pa me sy. Anëtari tjetër i familjes, vëllai i Olsi Çekiçit do të shkojë gjithashtu në Itali, ku ndodhet edhe motra e tij.

I këputi kokën dhe e vari në derë/ Mjekët flasin për rastin e Olsi ...

Një ditë më parë, Gjykata e Korçës la në b. urg 44-vjçarin që ka edhe pro. bleme të shëndetit mendor.

Ai tro. nditi Pogradecin pak ditë më parë, teksa I pr. eu ko. kën n
ënës së tij me k. osë dhe ia va ri në derë. Pavarësisht kr. imit, 44-vjeçari nuk ka shfaqur pendesë dhe është shprehur se kjo ngjarje do të ndodhte një ditë.

Kishim frikë, nuk dolëm jashtë as pas ulërimave”/ Flet fqinja e ...