Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ia gjetën vajzën pa jetë, nëna e 16-vjeçares shqiptare të prek në shpirt: Dëgjova zëra dhe pastaj…

Pol icia është në kërkim të përgjigjeve për thirrjen e fundit telefonike të 16 vjeçares shqiptare, teksa raporti mjekoligjor flet për “lë ndime të rë nda të kafkës dhe kraharorit”, ndërkohë prindërit e vajzës shpë rthejnë duke insistuar se vajza e tyre është vr arë.

“Ata vr anë vajzën tonë”, i tha nëna gazetarit.

“Po prisnim të vinte Maria, papritmas dëgjova zëra” , tha nëna, duke shtuar se ajo la shtëpinë duke bërtitur Maria-Maria.

Po licia e pyeti nënën pse ajo po bërtiste dhe ajo u përgjigj se kishte dëgjuar zëra nga një vajzë e vogël që dukej se ishte vajza e saj.

Fjala Kyce "maria hyseni" | CNA

Në të njëjtën kohë, pritet zbardhja e bisedave të saj në rrjetet sociale për të formuar kuptuar plotësisht se si humbi jetën adoleshentja.

Sipas informacioneve nga protothema.gr, 16-vjeçarja Maria ishte shumë e dashuruar me oficerin e polic isë 27- vjeçar dhe ishte me të vërtetë ajo që e takoi pak para se të ndërronte jetë.

Pamje drithëruese/ I ati ulëret dhe puth tokën, familjarët e 16 ...

Vajza 16-vjeçare kishte një takim me ofic erin e poli cisë dhe sipas dëshmitarëve, marrëdhënia mes tyre ishte shumë e qetë dhe ato dukeshin të lumtur. Në fakt, takimi i tyre zgjati disa minuta dhe Maria, e shoqëruar nga ofi ceri i pol icisë, u kthye në shtëpinë e saj. Ata u ndanë, pak para se ajo të mbërrinte në shtëpi, për të mos u vënë re nga lagja se e mitura ishte në një lidhje.

maria-hyseni -

Pyetja është se kush e ka thirrur në telefon dhe pse vajza nuk ka hyrë në shtëpi pas kësaj bisede ?

Maria Hyseni