Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

I vihet kyçi Bashkisë së Durrësit, një punonjës rezulton me koronavirus

Gjashtë raste të reja me koronavirus raportohen në qytetin e Delvinës brenda 24 orëve. Ata janë kontakte të afërta të 64 vjeçarit i cili rezultoi pozitiv me koronavirus dy ditë më parë. Ai mendohet se u infektua në një ceremoni mortore nga dy shtetas kosovarë.

Ai kishte qëndruar prej 10 ditësh me simptoma dhe temperaturë 40.

Të afërmit janë vetëkarantinuar në shtëpi dhe njëri prej tyre rezulton se është dhe punonjës i policisë bashkiake. Kjo ka bërë që të mbyllet bashkia e Delvinës dhe të dezinfektohet godina.