Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

I riu takon në spital, 19-vjeçaren shqiptare që do i dhurojë veshkën: Ishalla shkon çdo gjë mirë!

Val Deçani, i cili ka ardhur nga mërgimi ka vendosur t’ia jep ves hkën e tij një 19 vjeçareje nga Mitrovica e cila po vuan nga një sëmundje e rëndë.

Gjest përtej njerëzor: Qytetari ofron veshkën falas për Nazlije Sherifin -  Do t'i kryej analizat e përshtatshmërisë

Sot deçanasi ka shkuar në spital për t’u takuar me 19 vjeçaren nga Mitrovica, Nazlije Sherifin.

Takimin e ka konfirmuar vëllai i Nazlijes, Iliri, i cili ka transmetuar disa fjalë të djaloshit që është i gatshëm ta dhurojë veshkën.

“Val Deçani : InshAllah jam une ai fatlum që veshka ime të përputhet me procedurat mjekësore…”, ka thënë ai. Ndërkohë, qytetarët po vazhdojnë të mbledhin paratë e nevojshme për t’u dërguar për shërim në Turqi, ku do të bëhet transplanti.

Një qytetar nga Deçani i gatshëm të ia dhurojë veshkën 19 vjeçares - inFokus