Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

I ra lisi sipër, ky është i riu shqiptar që dha shpirt/ Dhimbje e madhe shumë, iku në lule të moshës

Në fshatin Terrnovicë të Podujevës, dje gjatë ditës ës htë lënduar një person derisa ishte duke p rerë dr u në mal. I njëjti më pas është dërguar në QKUK, ku edhe ka ndërruar jetë.

Mësohet se vi ktima është 36-vjeçari, Daut Zeqiri. Ai ishte zënë nga një lis derisa po pr ente drunjë në malet e Podujevës.

Varr imi i të ndjerit bëhet sot në ora 17:00 te varr ezat e hekurudhës në Podujevë.