Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

I mori Ola, Muratin? Sindi nuk lë gjë pa i thënë: Si ma bëre mua atë , je një çunak

Sindi nuk e ka pritur aspak mirë afrimitetin mes Olës dhe Muratit. Ajo ka deklaruar se është vetëm për të në emision, ndërsa pasi ka parë takimin me Olën e ka cilësuar si cu nak që jepet vetëm për gjënë fi zike dhe bie pre e p ro vok imeve.

Murati i ofron të jetojë me të në Turqi, Sindi bën naze - Revista Who

Sindi: Kam s ak rifikuar për një lidhje që ka qenë një gënjeshtër. Unë e konsideroja lidhje emocionale dhe mendoja se vërtetë kishim diçka që mes njëri-tjetrit ishte në progres, por në të vërtetë që provokimi i parë nga një femër e re, Murati i është dhënë.

Mendoja se ishte mashkulli që i jepet një femre që i jep ndjenjat, jo gjënë fizi ke. Ola: Ti hipe mbi tavolinë.

Sindi: I sati takim ishte? I pesti. Mos hy në debat kur nuk ke diçka personale. Ti Murat je çun ak akoma.

Sindi dhe Murati njiheshin më parë, konkurenti e thotë në studio