Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

I mori jetën sot babai/ Ky është postimi që kishte bërë shqiptari 7 orë më parë për vajzën e tij: Dashuria e babait!

Albert Krasniqi është personi që ka mbetur i v ra rë sot në Prishtinë, ndërsa i dyshuari i v rasjes është babai i tij. Tashmë i a rr estuar si dhe të njëjtit i është konfis kuar ar m a që dyshohet se është përdorur në këtë ngjarje.

Ngjarja tragjike ka ndodhur rreth orës 17:00 në rrugën “Ndue Perlleshi” në Prishtinë.

Ndërsa, para 7 orësh i ndjeri e kishte postuar një fotografi të vajzës së tij, në mbishkrimin e së cilës shkroi “dashuria e babit”

Kështu u festua Viti i Ri te Besa Gashi dhe Albe - Syri Kosova | Lajmi i fundit