Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

I mori jetën fqinjit 50 vjeç për tubin e ujit, dorëzohet vetë shqiptari/ Kishte qëndruar në një banesë

Altin Mera, i shpallur në kë rkim dje si një nga autorët e v r asje së 50-vjeçarit Xhetan Konesha në Dibër, është vetëdo rëz uar sot në po lici.

Në një njoftim për mediat, p olicia bën me dije se ai, prej ditës së djeshme, qëndronte i fshehur në një banesë të brak tisur në fshatin Lishan dhe në pamundësi për t’u larguar, ka dalë nga banesa dhe është ve tëdo rëzuar para po licëve që po bënin kr ehjen e z onës, me qëllim arre stimin e tij.

Ngjarja ndodhi një ditë më parë në fshatin Luzni të Dibrës, ku 50 vjeçari u konfliktua me Altin Meren dhe vëllain e tij, Muhamet Mera, 30 vjeç, që u vu në pr ang a dje.

Sipas banorëve të zonës konflikti është i vjetër dhe e ka zanafillën për një tubë uji.