Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

I mori jetën burrit dhe vjehrrës dhe i do gji se nuk takonte dot dashnorin, për herë të parë që nga 1995 kërkohet kjo për një grua shqiptare

Një ngjarje tra gjike ka ndodhur në vitin 2018 në qytetin e Vlorës ku dy persona u gjendën të vr arë. Hysnie Hoxhallari së bashku me Kasëm Pirjasin janë ak uzuar për vra sjen dhe dj egien e Sel kie dhe O lsi Hoxhallarit, nënë e bir.

Krimi i pasionit në Vlorë/ Rrëfehet Kasëmi: Pse ja vrava Hysnijes burrin  dhe vjehrrën – FaxWeb

Vikt imat ishin vje hrra dhe bashkëshorti i 32 vjeçares, e cila kishte një lidhje të fshehur jashtë martesore me Kasëm Pirjasin, 26 vjeç. N ë vitin 2018, ku u shfaq në sallën e gjyqit për të rrëfyer kri min, Kasëm Pirjasi u shpreh: “I vr ava se nuk takoja dot Hys nijen”. Ndërsa Hysnije Hoxhallari ka pranuar se nuk ka gisht në vr asje. “Unë nuk kam gisht në vr asje. K

am fshirë han xha rin dhe njoftova poli cinë se ka rënë zj arr në banesë në orët e para të mëngjesit,”ka thënë e dashura e v rasësit. Por edhe pas kësaj deklarate prokuroria kërkon bur g përjetë për dy vra sësit.

hysnie hoxhallari – Lapsi.al