Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

I kanë ngelur edhe pak muaj jetë nga sëmundja e ligë, rrëqeth 22-vjeçarja: Nuk dua që prindërit e mi të qajnë, jeta kështu është

Ajo është vetëm 22 vjeçe po vetëm disa ditë para se të kishte datëlindjen mjekët i dhanë lajmin më të keq. Emily Parsons u diagnostikua me ”Glioma Diffuse Midline” njEmily Parsons tu mor shumë të rrallë dhe ag resiv.

Më pak se 100 njerëz diag nost ikohe n me këtë lloj t um ori në Mbretërinë e Bashkuar çdo vit, dhe shumica janë midis moshës 3 dhe 25 vjeç.

Edhe pse i kanë mbetur shumë pak muaj jetë, e reja thotë se nuk do të qaj pasi të gjithë do të ikin një ditë nga kjo botë. Edhe nëse do ta kishte zbuluar më parë sëmundjen e saj, ajo do sërish nuk do të shpëtonte.

E reja ka thënë më tej:

Ne të gjithë i njohim trupat tanë, kështu që pavarësisht nga mosha juaj, nëse diçka nuk ndihet si duhet, mos vononi të kërkoni këshilla profesionale dhe mos u dorëzoni derisa dikush t’ju dëgjojë”.

Ajo që është më e dhimbshme në gjithë këtë histori është se e reja u ka kërkuar prindërve të saj të mos qajnë për të se të gjithë do të ikin një ditë nga kjo botë.

Burimi: Daily Star/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.