Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

I jepet lamtumira e fundit tre anëtarëve të familjes Haliti, ata dhanë shpirt pasi hëngrën kërpudha

Elfete, Afrim e Ferzinaze Haliti janë përcjellë për në banesën e fun dit ditën e sotme në Gjilan të Kosovës. Anëtarët e familjes Haliti u nga kërpudhat në Gjirin e Lalzit dhe si pasojë nd ërruan j etë.

foto galeri

Mediat kosovare raportojnë se një ceremoni m ortore është zhvilluar në Gjilan, nga ishte dhe familja Haliti.

Hrtyr