Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

I gjetën miliona para në zyrë dhe shtëpi, mjeku shqiptarë: Më ktheni paratë janë të miat, i kam fituar vetë

Avokati mbrojtës i mjekut Edvin Prifti ka d epozituar në Gjykatën e Posaçme të Apelit kërkesën për ndryshimin e ma sës së s igurisë për klientin e tij.

Image result for edvin prifti

Mjeku Edvin Prifti kërkon që t’i kthehen edhe paratë e seku estruara. Ai ka paraqitur edhe një para-kontratë ku bashkëshortja e tij ka përfituar nga shitja e një pronë 350 mijë euro.

Sakaq, mjeku i ka paraqitur gjykatës edhe një listë me personat e planifikuar që presin të oper ohen prej tij.

Image result for edvin prifti