Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

I bëni dëm trupit tuaj! Ja çfarë i ndodh trupit tuaj nëse pini kafe me stomak të zbrazur

Kafeja mund të ndikojë shumë në shëndetin e njeriut, disa studime tregojnë se nëse konsumoni kafe çdo ditë do të keni më pak rrezik nga sëmundjet e ndryshme.

Kafeja përmban:

Vitamin B2 (Riboflavin, Vitamin B5 (Pantothenic Acid), Vitamin B1 (Thiamin), Vitamin B3 (Niacin)
Folik: 1%, Mangezium: 3%, Potasium: 3% dhe Fosfor: 1%

Ndoshta nuk duket shumë por, konsumimi i 3 apo 4 gota me kafe në ditë përmbush mjaft mirë nevojat e duhura për ti marr të gjitha ato vitamina që përmban kafeja.

Vuani nga demenca? Konsumoni kafe – Revista Psikologji

Jep shumë përfitime të mëdha në trupin tuaj, por nuk duhet që ta pini kur e keni stomakun e zbrazët. Dhe në mënyrë të veçanet në mëngjes. Konsumimi i kafes së zezë në stomak të zbrazur çon në lëshimin e acidit klorhidrik brenda traktit tuaj tretës. Kur hani diçka të rëndë mund të shkaktojë probleme në stomak.

VOAL

Kur proteinat nuk dekompozohen plotësisht, ajo mund të çojë në probleme të tjera si inflamacion i zorrëve, acarim dhe madje edhe kan cer të zorrës së trashë.

KAFE DAMU, Prague - Stare Mesto (Old Town) - Updated 2020 ...