Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Humbi në zgjedhjet e 25 prillit, vjen lëvizja e papritur e Partisë Demokratike

Partia Demokratike pritet të dorëzojë pranë Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve kërkesën për shpa llje të pavlefshme të rezultatit të zgjedhjeve të 25 prillit për 9 qarqe në vend.

Dosja me provat ku bazohet ky ank imim do të dorëzohet të dielën nga ekspertët ligjorë të PD-së raporton gazetari i Euronews Albania, Renaldo Salianji.

PD nuk ka pretendime për manip ulim të votës për vetëm tre qarqet Shkodër, Dibër dhe Lezhë. Ndërsa e kundërta ndodh për 9 qarqet e tjera; Kukës, Durrës, Tiranë, Elbasan, Fier, Berat, Gjirokastër, Korçë dhe Vlorë.