Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Historia e pabesueshme/ Nuk e dinte që kishte motër, dy vajzat takohen bashkë pas 25 vitesh: Jemi të emocionuara!

Anais Bordier e dinte që ishte e a do ptuar. Mirëpo ajo nuk e dinte që kishte një motër dhe këtë e mësoi nëpërmjet Youtube.

Herald Interview] Film about long-lost twins' reunion comes to their native  Korea

Njerëzit i thonin se ngjante shumë me një vajzë tjetër.

Anais është 33 vjeç dhe takoi motrën e saj: Jam e emocionuar se po e njoh motrën time pas 25 vitesh

Burimi: The Sun/ Përktheu dhe Përshtati: Revista Ora

Identical twin sisters were separated at birth, reunited on Facebook |  Samantha futerman, Twin sisters, Identical twins