Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Histori p rekëse/ Gruaja nuk ka dy këmbët dhe gishtat e duarve, ajo: Burri më do akoma dhe thotë se jam e bukur

Nëna e dy fëmijëve Elin Rantatalo, 33 vjeç nuk i ka këmbët dhe gishtërinjtë si pasojë e një inf eksi oni gjatë një feste.

I lost my legs and fingers to a flesh-eating bug after developing sepsis - UK News Agency

Ky b akter po ia h ante mishin avash avash dhe për tre javë ajo ra në k oma. Kur u zgjua, ajo pa që nuk i kishte më këmbët.

Por tani, falë mbështetjes nga burri i saj Olle, 35 vjeç, i cili e siguron atë se ajo është ende e bukur dhe fëmijët e saj, Stella, tetë vjeç dhe Cornelis, gjashtë, ajo ndihet më mirë me veten e saj.

Burimi: The Sun/ Përktheu dhe Përshtati: Revista Ora

Elins semester förvandlades till en mardröm - P4 Jönköping | Sveriges Radio