Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Hajde-hajde! Tani po thuhet edhe se binjaku i Donaldit është futen në shtëpinë e Big Brother si…

Prova javore në shtëpinë e Big Brother VIP ka sjellur mjaft momente gazmore mes banorëver. Një “ari” është futur brenda shtëpisë, por që banorët nuk duhet t’i reagojnë në asnjë moment, pasi prova mund të llogaritet e humbur.

Mirëpo, kush po luan rolin e këtij ariu që kohë pas kohe po futet në shtëpinë më të famshme në Shqipëri?

Ndjekës të këtij formati kanë hedhur dyshimet e para se ai mund të jetë vëllai i Donaldit, Romeo, pasi sipas tyre ariu duket shumë i afërt me të.

Ndryshe, kjo sfidë e banorëve me ariun do të vazhdojë deri nesër në spektakël, ku dhe do t’ju komunikohet atyre nëse e kanë fituar provën apo jo. Derisa theksojmë se në nominim janë, Iliri dhe dy banorët e rinj, Arbëri dhe Eltioni.