Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Gruas ia möri jetën me bukë në gojë, flet Elton Meta: Unë e doja atë po vjehrri…

Gjyk ata ka marrë vendimin për të lënë në bu rg 31-vjeçarin Elton Metaj i cili pak ditë më parë që lloi për vd ekje me 7 pl umba pas shpine ish-gruan e tij Sabrina Bengaj me të cilën kishte dhe një vajzë 3-vjeç.

Gjatë seancës ai është shfaqur në gjendje të rënduar psikologjike dhe ka pranuar që ka kryer kr imin.

Metaj aku zohet për veprën pen ale “vr asje për shkak të marrëdhënieve familjare”.

Elton Meta: Vjehrri më kërc ënonte më thoshte se do të më vr iste, ar mën e bleva për vetëm brojtje. Unë e doja Sabrinën, por isha në pr esion.