Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Gjithë mjekët ua fshehin këtë sekret, por e tregon profesori rus: Ja si të përmirësoni imunitetin tuaj në vetëm 15 sekonda

Profesori i njohur nga Moska, Sergei Bubnovskiym, zbulon metodën e tij inov ative për të rritur sistemin imunitar.

Bubnovsky Sergei and the ex-pilot "KAMAZ master" reached to Intellectual Property Rights Court | Regional News | Seldon News

Ai pohon se futja e këmbëve në një banjë të ftohtë me akull për 10-15 sekonda sapo të ktheheni në shtëpi pas punëve mund të forcojë sistemin imunitar dhe ta ndihmojë atë të luf tojë ftohjet e zakonshme dhe gripin!

Domethënë, ekipi i studiuesve në Institutin e Kërkimit të Thrombozës në Britani zbuloi se ndërsa trupi përpiqet të ngrohë vetveten gjatë dhe pas dushit me ujë të ftohtë. Shkalla metabolike përshpejtohet dhe sistemi imunitar aktivizohet dhe kështu shkakton rritjen e numrit të bardhë qelizat e gja kut.

Kjo është ajo që duhet të bëni për të rritur sistemin tuaj imunitar: Ju duhet të mbushni vaskën apo një kove me ujë të ftohtë. Pastaj, shtoni sa më shumë kube akulli që mundeni, dhe vendosni këmbët në të për 10-15 sekonda.

Ju duhet të përsërisni këtë teknikë çdo natë në kohën e gjumit dhe do ta forconi sistemin imunitar me shpejtësi.

Është shumë e dobishme në rastin e imunitetit të dobët, dhe këta njerëz duhet të vendosin këmbët në ujë të akullt çdo 4 orë.

Profesori i njohur rus: Ja si imuniteti juaj mund të përmirësohet