Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Gjermania në orë të zeza dhe uji po merr para çdo gjë, Erion Braçe: Po ulëret mjedisi, paratë nuk janë çdo gjë

Nga Erion Braçe: Drama ne Gjermani, Belgjike, me te vdekur e te zh dukur eshte e dhimbshme! Ngushellime Gjermanise e Belgjikes, popujve, familjeve qe kane humbur jete njerezish ne keto vende.

Pamje “apokaliptike” nga Gjermania, situata në foto – A2 CNN

Po krijohet nje rreth vic ioz me dem e te medha ne mes, Ekonomia qe shfrytezon pa nderpreje e pa STOP mjedisin sjell te ardhura per nje fare kohe, por ka patur ndikim te fort mbi klimen.

Pasoja eshte kjo qe shihni! Jete njerezore te humbura, ekonomi te go ditura rende nga de me kolosale;

Cfare fitohet shpejt e pa menduar per pa sojat, humbet po aq shpejt prej pasojave Dhe ajo shprehja se “jane plota qe vijne nje here ne njeqind vjet”, nuk duket me as argument e as e vertete Po ndodh e do ndodhe gjithnje e me shpesh! Tani,

Vendoseni vendin tone nen driten e ketyre ndryshimeve te klimes, motit, mjedisit, pasojave te tyre!

Imagjinoni; Pamjet e mesiper tregojne cfare ka ndodhur ne vendet me te bonifikuara te evropes qe sic duket i ka mundur e rrenuar plota e asaj stuhie ne korrik! Jemi vone te ndryshojme, shume vone; Por me mire vone se ku rre!

Permby tjet nuk jane gjithcka. Pa soja mbi ekonomine, burimet per ushqim e uje, lenden e pare per prodhim, energjine e nevojen per te, shendetin e me rradhe, do te jete shume e madhe!

Ka ardhur koha te vendosim se cfare vendi do kemi ne te ardhmen per femijet tane e femijet e femijeve tane. Per Atdheun!

Ky eshte patriotizem dhe per te, Parate nuk jane gjithcka, nuk mjaftojne!

Përmbytjet në Gjermani, Konsullata e Kosovës në dispozicion 24 orë për  shtetasit kosovarë që kanë nevojë për ndihmë - Bota, Lajme - Arena Media  Shqip