Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Gazetarja shqiptare dha shpirt, i shoqi prek me fjalët: Dritën e saj do ta kem deri në frymën e fundit!

Gazetarja e njohur Dashuri Murati h umbi je tën në moshën 68-vjerçare si pasojë e një së mund jeje të rëndë.

R.I.P (@_Rest_In_Peace) | Twitter

Për hu mbjen e parakohshme të bashkëshortes ka reaguar edhe diplomati dhe analisti i njohur i medias, Shaban Murati.

“‘Dashkës, që mbajti të ndezur dritën në shpirtin tim’- Është dedikimi i librit tim të fundit për gruan time, Dashuri Murati, që u sh ua vete sot, por dritën e saj do ta kem deri në frymen e fundit”, shkruan ai.

16 RIP Images ideas | rest in peace quotes, ripped, image