Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Gazetari i nxjerr bojën kryeministrit të Anglisë, e pyet: I kreh flokët ndonjëherë ti?

Kryeministrit britanik, Boris Johnson-it, i është bërë një pyetje e sikletshme nga një gazetar gjatë një vizite në Bolton.

Boris Johnson chosen as new UK leader, now faces Brexit test

Atij i ishte lutur e ëma ta pyeste kryeministrin pse nuk i kreh flokët dhe t’i lutej që ta bënte, pasi përfaqëson vendin.

Kryeministri e mori me të qeshur pyetjen dhe tha se i kreh flokët, madje një krëhër e mban në zyrë.
“Mund të të them që i kreh flokët, madje kam dhe një krehër në zyrë. Të lutem përcilli mamasë urimet më të mira për Krishtlindje nga unë dhe ndjesë për flokët e mi. Bëj më të mirën për to por kështu i kam”, u shpreh Johnson.

Boris Johnson is battling the wrong blob | Financial Times