Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Garë shumë e fortë në Lezhë/ PS dhe PD janë kokë më kokë, në Dibër ka fituar….

Vazhdon procesi i numërimit të votave për zgjedhjet parlamentare 2021 ku deri në këto momente është në avantazh Partia Socialiste.

Deri tani në qarkun e Dibrës dhe Lezhës, gara është shumë e fortë. Në Dibër PS përmbysi PD-në, ndërsa në Lezhë rezultati mbetet shumë i ngushtë.

Deri më tani në Lezhë, PD ka 3264 vota kundrejt PS me 3188 vota. Ndërkohë më herë në Lezhë PD ishte në një avantazh të theksuar.

Probleme me pajisjet elektronike, në dy Qendra Votimi në Lezhë nuk ka nisur  procesi i votimit (Video) - Balkanweb.com - News24