Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Gara për kreun e PD-së/ Ja kush është më para me vota deri më tani

Pak pas përfundimit të procesit të votimit, ka nisur edhe numërimi i votave në selitë e PD-së në Tiranë dhe rrethe.

Degët që kanë përfunduar numërimin kanë raportuar dhe rezultatet. Më poshtë keni rezultatet për disa nga degët e PD-së.

Të dhënat janë paraprake dhe jo zyrtare:

Memaliaj

Lulzim Basha 177

Agron Shehaj 46

Kuçovë

Lulzim Basha 221 vota.

Agron Shehaj 155.

Poliçan

Basha 99 vota.

Shehaj 46 vota.

Harxhi 3 vota.

Skrapar

Basha 69 vota.

Shehaj 17 vota.

Kadilli 4 vota.

Harxhi 2 vota.

Dimal (Ura Vajgurore)

Basha 516 vota.

Shehaj 55 vota.

Kadilli 6 vota.

Harxhi 1 votë

Përmet

Lulzim Basha 138

Agron Shehaj 32

Kurbin

Lulzim Basha 1016 vota

Agron Shehaj 74 vota

Edit Harxhi 8 vota

Fatbardh Kadilli 7 vota

Kruje

Lulzim Basha 527

Agron Shehaj 55

Tepelenë

Lulzim Basha 96

Agron Shehaj 46

Vorë

Lulzim Basha 291

Agron Shehaj 54

Cërrik

Lulzim Basha 388

Agron Shehaj 56

Peqin

Lulzim Basha 509

Agron Shehaj 45

Himare

Lulzim Basha 52

Agron Shehaj 35

Kolonjë

Lulzim Basha 140

Agron Shehaj 82

Puka

Lulzim Basha, 287

Agron Shehaj, 74

Dega 13 (Tirane)

Lulzim Basha 267

Agron Shehaj 33

Belsh

Lulzim Basha 366

Agron Shehaj 18

Dega 10 (Tirane)

Lulzim Basha 255

Agron Shehaj 49

Edith Harxhi 6

Fatbardh Kadilli 4

Has

Lulzim Basha 279

Agron Shehaj 46

Delvinë

Lulzim Basha 205

Agron Shehaj 57

Edit Harxhi 29

Fatbardh Kadilli 4

Patos

Lulzim Basha 540

Agron Shehu 120

Selenicë

Agron Shehaj 119

Lulzim Basha 102

Edit Harxhi 1

Fatbardh Kadilli 1

Divjake

Lulzim Basha 433

Agron Shehaj 83

Fatbardh Kadilli 4

Edith Harxhi 5

Kolonjë

Lulzim Basha 140

Agron Shehaj 82

Edith Harxhi 16

Fatbardh Kadilli 6