Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Fotot e rralla/ Shqiptarët po vuajnë nga vapa, por në këtë shtet afër nesh ka rënë borë 25 centimetra

Rajoni i “Stelvio Pass” në veri të Italisë sot është zbardhur nga bora.

Rreth 25 centimetra borë kanë mbuluar këtë rajon që ndodhet në veri të Italisë në kufi me Zvicrën në një lartësi mbidetare 2 mijë e 757 metra.

Fotografitë janë shkrepur nga kamera e Hotel Pirovano. Një gjë e tillë po cilësohet si a pazakontë, derisa makinat dhe parqet janë zbardhur plotësisht nga bora.