Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Fotot/ Dalin detajet rrëqethëse, ky është 50-vjeçari që i morën jetën sot në mëngjes, është vëllai i…

Një ate nt at ka ndodhur në Elbasan. Ngjarja e rëndë ka ndodhur në hyrje të një lokali ku v ikt imë e at ent atit është shtetasi Bujar çela rreth 50 vjeç, banues në fshatin Bradashesh, Elbasan.

Mësohet se një automjet është duke u dje gur në Murras, i cili dysho het të jetë i autorëve.

Grupi heti mor ndodhet në vendngjarje dhe vijon puna për zbardhjen e plotë të rre thanave të ngjarjes , identif ikimin e kapjen e aut orit/ëve. Ai është vëllai i Talo Çelës i shp allur në kër kim për disa vepra pen ale.