Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Foto që të prek në shpirt/ Komisionerja në Tiranë ushqeu foshnjën me gji jashtë në të ftohtë, më pas shkon të numërojë votat

Procesi i votimit gjatë ditës së djeshme ka bërë që shumë persona të qëndrojnë larg familjeve të tyre dhe angazhimeve të përditshme për shkak të orëve të zgjatura në punë.

Gazetarja Anila Hoxha ka siguruar momentin e jashtëzakonshëm të një prej komisionereve në Tiranë, të cilën po e priste bashkëshorti i saj me foshnjen në dorë.

Në pamje duket se Morena, e cila ishte komisioneve në qendrën 1875/1 u ul në një prej stolave për t’i dhënë gji foshnjes dhe më pas u kthye sërish në detyrë, tek KZAZ 36 në shkollën “Betim Muco.”