Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

(Foto) Kjo ka qenë gruaja me gjinjtë më të çuditshme në botë/ Zbulojeni se përse i kishte ashtu

Sutje nat e guaskës patën momentin e tyre të lavdisë te të rejat falë Madonës, e cila mbante veshur ato të dizenjuara nga Jean-Paul Gaultier.

Megjithatë, ata kanë origjinë edhe më të v jetër.

Zbuloni këtë të brendshme të cilësisë së mirë nga të gjitha këndvështrimet falë këtyre fotove të jashtëzakonshme.

Burimi: santeplusmag/ Marrë nga: Gazeta Korrekte