Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Foshnjet e tyre humbën jetën njëra pas tjetër, kur zbuluan se sa ditë i kishin lënë pa ushqim prindërit u rrëqethën

Dy foshnje të vogla kanë humbur jetën brenda një perudhe shumë të shkurtër dhe të dyja ishin të të njejtit çift.

Sipas asaj që raportohet kanë qenë prindërit, atë që nuk kujdeseshin si duhej për fëmijët e tyre. Ata dilnin natën për të shkuar në festa dhe i linin pa ushqim fëmijët e tyre. Të dy foshnjat mendohet se ishin lënë për shumë kohë pa ushqim.

Në Britaninë e Madhe ky është një problem mjaft shqetësues. Vetëm në disa lagje të Londrës brenda një kohe shumë të shkurtër kanë humbur jetën shumë të vegjël.

Por ka pasur edhe shumë raste kur vetë prindërit u kanë dhënë fosh njave të vogla ilaçe për gju më, lën dë të ndaluara pasi nuk duronin dot të qarat e tyre.

Po ashtu është zbuluar edhe se disa çi fte i de hnin që të flinin më shpejt.