Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Foshnja e saj dha shpirt/ Pas disa kohësh kur shkon te vendi ku prehet nëna rrëqethet: Ma kanë prishur e hequr, çfarë ju bëri i vogli im?

Një nënë është e pikë lluar sa nuk ka fjalë për ta përshkruar dhi mbjen e saj. Disa muaj më parë ajo i dha lumtumirën foshnjes së saj.

Klarna Tech Hub Gießen | Klarna Careers

Por va rri i fëmijës së saj të vogël është prishur. Ajo pyet me lot në sy se çfarë kanë pasur me të voglin e saj që i kanë bërë një gjë të tillë. Lule janë zh duk ur, lodra janë shpërndarë, kryqi ishte vënë me kokën poshtë.

He ti mi për këtë ngjarje të rëndë ka nisur dhe pol i cia po kërkon të dhëna se kush mund të ketë qenë kaq i pa shpirt sa ta bëjë një gjë të tillë. Kjo ngjarje e rëndë ka ndodhur në Gjermani dhe nuk është e parë që ndodh.

Stadt Gießen