Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Fifi dhe Sheila qenka kapur keq/ Degjeneron biseda: Ti nuk ke bërë para me muzikë, por me…

Ndonëse kanë shumë pak ditë që janë futur në shtëpinë më të famshme në Shqipëri, VIP-at e “Big Brother” kanë nisur debatet dhe diskutimet. Ata kanë filluar të diskutojnë për shumëçka, nga punët e shtëpisë e bashkëjetesa, tek karriera e jeta e gjithsecilit jashtë.

Sheila Haxhiraj

Debati më i fundit, ka qenë mes dy këngëtareve: Fifit dhe Sheilës dhe “molla e sher rit” ka qenë muzika.

Ato kanë folur për mundësitë e gjithsecilit për të patur sukses, e gjatë debatit Fifi i është drejtuar Sheilës, duke i thënë se ajo është super-artiste, mirëpo s’ka ecur ku rrë.

Sheila, e ir rituar nga ana tjetër, ka argumentuar se kjo ka ndodhur jo për fajin e saj, por për fajin e njerëzve me të cilët ka punuar.

“Kam dy vjet që kam punuar për këtë dhe do nxjerr një album të tërë, atëherë hajde flasim. Ti nuk e di sesi mund të më ecë mua zemra ime. Nuk kam ecur sepse s’kam punuar me njerëzit e duhur” tha Sheila, duke iu drejtuar Fifit, në një diskutim që ka përfshirë edhe banorët e tjerë.

Kjo nuk është hera e parë që shkaktohen debate në shtëpi, pasi ka patur diskutime që nga gjërat më të vogla si pastërtia e gatimi në shtëpi tek tema të rëndësishme si tradhtia e karriera, si në këtë rast të fundit. Megjithatë, deri diku janë të justifikuara, për aq kohë sa 14 banorë ndajnë të njëjtën shtëpi, në kushte të pazakonta, e të izoluar.