Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Fëmijët e shqiptarëve qajnë për bukën e gojës/ Kurse fëmijët e politikanëve shkojnë në shkollën që kushton më shumë se fiton një familje në vit

“World Academy Tirana” është shkolla private në kryeqytet, në të cilën studiojnë fëmijët e ministrave, deputetëve dhe socialistëve.

Shkolla është në pronësi të Mirlinda Çelmetës dhe procesi mësimor në të zhvillohet si në shkollat në SHBA. Një vit shkollor në të nuk kushton pak, por 7-8 mijë euro. Kjo është edhe një nga arsyet që të janë “grumbulluar” fëmijët e VIP-ave dhe njerëzve të maxhorancës.

Por, kush studion në këtë shkollë shumë të shtrenjtë? Dosja.al raportoi ditën e djeshme, se djali i vogël i kryeministrit Edi Rama, Zaho Rama studion në këtë shkollë. Ai dje nisi klasën e parë dhe tashmë babai i tij do të paguajë deri në 8 mijë euro në vit për studimet e të birit. Rama zgjodhi që djali i tij të studionte në një shkollë private dhe pse çdo ditë bën propagandë për shkollat publike.

Pra, “World Academy Tirana” është shkolla në të cilën rekrutohen fëmijët e socialistëve. Ajo është cilësuar si një nga shkollat më të shtrenjta në vend.

“World Academy Tirana” është shkolla private në kryeqytet, në të cilën studiojnë fëmijët e ministrave,  deputetëve dhe socialistëve. Shkolla është në pronësi të Mirlinda Çelmetës dhe procesi mësimor në të zhvillohet si në shkollat në SHBA. Një vit shkollor në të nuk kushton pak, por 7-8 mijë euro. Kjo është edhe një nga arsyet që të janë “grumbulluar” fëmijët e VIP-ave dhe njerëzve të maxhorancës.